7 Mac 2017

The beginning is here



Hi readers , * krik krik*

Tajuk jee kemain fefeeling oversea, tak kuasa rikaa nak speaking bagai ni.
Memandangkan ni entri pertama rikaa dan rikaa tak pandai pun nak  berblogging ni ,baca blog tu memang fav rikaa lah :D Actually tak tau nak taip apa, takkan nak buat entri biodata diri pulak tak pepasal jadik budak darjah satu yang cikgu suruh 'okay bangun,bagitau nama hobi cita cita bla bla blaa' *okay lawak tak jadik*

Entri ni just nak testing jee, blog ni pun terhasil kerana faktor 'kelapangan masa' dan untuk mengisi masa yang terluang dengan aktiviti berkhasiat eh tak ,dengan aktiviti berfaedah gituww. Kononnya motif blog ni ditubuhkan begitu lah. *ayat nak karangan bm jugak*

Mungkin untuk entri akan datang rikaa akan update cerita cerita yang lebih awesome dan mengegar carta blog yee semua :D Berangan tak habis habis ,doakan rikaa mendapat inspirasi dan idea yang bernas yee. Jangan lupa follow yee semua, nak jugak merasa ada followerssss,

Yang menaip,
Cik Rikaa Berangan.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan