10 Julai 2019

Jom Buat Duit! #Cashzine

Hai guys!
Tengah tengok baki akaun bank ke?
Tengah cucuk duit nak shopping ke?

Kita tau zaman dah makin maju dan makin perlukan duit untuk menjalani  liku liku kehidupan. Ye dak? Macam cik rikaa ni sekarang tengah mereput kat rumah sebab cuti semester. Tak kerja ke? Tak. Lumrah manusia macam cik rikaa ni mesti lah nak membeli belah nak ada duit simpanan untuk masa depan. Maklum lah student ni perlu duit jugak nak survive, nak bayar sewa rumah nak makan nak beli buku semua. 

Ditakdirkan terjumpa lah satu app ni yang boleh bantu dapat extra income. Kena pulak dengan hobi cik rikaa yang suka baca artikel baca news, fuhh terus install app tu kat henpon cik rikaa yang tak seberapa tuu. Mungkin cik rikaa yang ketinggalan zaman kot, sebab bila godek godek nak cari info pasal app ni, dah banyak orang yang join (dah kaya diorang yang join, ohooo) App ni mudah jee, install secara percuma dekat playstore dan appstore tu. Pastu register lah. Mudah sangat haa. Nak tau tak app ape? Tengok gambar yang cik rikaa seludup daripada pak cik google nih.




Tadaaaaaa!!!

Nama diberi Cashzine. Apa yang korang perlu buat lepas register tu? Baca lah artikel yang disediakan, korang boleh pilih untuk bahasa melayu atau inggeris yee. Setiap artikel korang akan dapat 50 coins. 10000 coins = RM1. Mudah jee, scroll artikel tu pun dah dapat kumpul coins tu. Bila korang install korang ada 0 coins, kalau korang nak dapat coins yang banyak iaitu sebanyak 8000 coins  (berbelit ayat eh) korang just masukkan invitation code dengan code 1673526. Nak lebih jelas korang boleh tengok dekat youtube cara nak register and masukkan invitation code tu.

Make sure guna invitation code cik rikaa tu 1673526 (bantu lah cik rikaa nak kumpul duit beli buku semester depan. sob sob sob) Once korang dah ada akaun cashzine tu korang akan ada invitation code korang pulak, so korang boleh promote benda ni dekat atuk nenek korang guna invitation code korang lah pulak. 

Dah takyah pikir pikir lagi pergi install cepat! Guna invitation code 1673526 then korang dapat 8000 coins! Kalau ada sebarang pertanyaan boleh tinggalkan komen atau dm cik rikaa dekat instagram yee. Terima kasih! Kita sama sama kongsi rezeki dan membantu. 


2 ulasan: