Langkau ke kandungan utama

November never say goodbyes

 Hello guys!

It was last day of November 2020, then December which is the last month for 2020! Hoping this last month will create a better memories to us. 

I had a wishlist for my new year, that is I want to have a planner because 2021 will be a new phase of my life and I want to became a systematic person :) I hope my new year will be more clear if I plan well on my planner, it is right? I think, by having a planner will make us become more energized to start our day, as will have plan what we want to achieve for each day. 

So I has surveyed a few social medias like instagram, pinterest and shopee that sell planner for 2021. Oh em jii, I has found too many planners with variety of designs that make me blank to choose which one is suit with my personality and the most important is suit with my POCKET! 

Gonna update soon on my planner that I will buy! Stay tuned guys, if uolls has any suggestion u can leave a comment too :D Have a nice day!



If I has a good handwritten I will customize my own design! There lot of design and ideas about planner or journal in pinterest and youtube! I just enjoy to watch their decorations with washi tape, sticker and other arts.

Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

My Skincare Reviews #MyNanoWhiteFresh

Sempena hari wanita sedunia pada hari ni, Rikaa nak buat reviews sikit, takde lah reviews sangat just nak share dengan korang pasala skincare yang Rikaa guna sekarang. Rikaa mula terpikat hati dengan produk Nano White Fresh sejak awal tahun ni, salah satu faktornya kerana packaging nano ni maigadd it's so cuteeee! Masa tu rasa nak lari lari pergi watsons beli produk ni, siap follow perkembangan nano kat facebook insta bagai, punya lah excited tau! *orang lain dah lama kot guna produk ni, maybe Rikaa ketinggalan hahaa* Seperti yang diimpikan, Rikaa berjaya dapatkan produk ni di Giant, kebetulan pusing pusing bahagian toiletries ternampak si comel nano, terus grab okay! Tengok lah gambor nano Rikaa kat bawah sambil baca Rikaa punya reviews untuk setiap produknya. Let's go! Tadaa comel kan saya ^^ 1. Deep cleansing charcoal mask - RM 21.90 2. Foam cleanser - RM 15.90 3. Miracle mist 9 in 1 - RM 20.50 4. Dark spot corrector - RM 18.50 5. Mattifying

Final semester as UiTMians!

Hello guys, it already 2020 and it will be my final semester at UiTM Shah Alam!  So i was told myself ‘to keep writing my blog for the final  semester’ i will put my effort for blogging, hoping it wouldn’t be ‘angan angan semata’  So i have finished my internship journey! And i was back to Shah Alam, it’s already two days here. I didn’t have any lecture sessions yet, I’m just went to my faculty yesterday to submit my assignment and meet my girls. So I’m just updated these as i was read to others blog, it’s inspiring me to update my blog too! Just wanna say hello to my readers! See you soon.  (Getting ready for my first class this afternoon! Bismillah) Buttermilk spaghetti with my girls! 

Raya ft Pulau.

Selamat tengahari guys! Seperti yang dijanjikan saya akan update cerita raya dipulau pulak. Betul lah sesuatu yang tak dirancang or we call as last minute plan ni memang selalu jadik khenn, 90% boleh proceed ke step seterusnya. Contohnya cerita raya saya kat pulau ni lah, last minute punya plan sebenarnya. Tempat perbincangan. Pantai tak pernah mengecewakan. Alkisah di hari raya ketujuh, kami sekeluarga keluar jenjalan pastu singgah kat pantai(well terengganu banyak pantai so haruslah beraya pun ke pantai) Masa tu satu keluarga except my daddy yang tak ikut atas sebab tertentu, berlatarkan view pantai, angin bayu yang menyapa suasana pastu ditambah lagi dengan hidangan ikan celup tepung, ais jagung etc kitorang borak borak cam biasa. Out of the blue, kakak sulung cakap 'kak long dok rajin gi lagi perhentian'. Yeahh can you imagine rakyat terengganu tapi tak pernah jejakkan kaki ke Pulau Perhentian, sedangkan pengunjung dari negeri lain berpusu pusu ke P