Langkau ke kandungan utama

Catatan

Tunjukkan catatan dari Jun, 2019

Raya Bawah Jambatan?

Hi guys! Salam lebaran buat umat islam seantero dunia ;) Setelah sekian lama diri ini menyepi, kini muncul kembali. Huihuuihuiii Last post yang raya tahun lepas kan? So ni pun nak post raya jugak lah. Memandangkan kita masih di bulan Syawal maka diri ini ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri, Ampun maaf dipinta sebab tak update blog. Fuhh rasa kekok nak menaip, sebab dah hampir setahun meninggalkan blog ni. Nasib baik lah blog ni masih menerima diri ini.  Acamne raya tahun ni? Meriah ke idok? Cik rika tak berapa nak sakan beraya sebab raya keempat dah kena balik ke universiti. Al maklum lah hidup seorang pelajar universiti ni kan. Assignment berlambak, dengan final presentation lagi. Fuhh penat oii (ni lah salah satu sebab tak sempat nak menaip blog) Dalam kesibukkan assignment tu, sempat jee beraya ke hulu ke hilir. Tengok tajuk mesti curious kan? Raya bawah jambatan, acamne tuu? Cik Rika takde rumah ke?  Sabar, meh Cik Rika kongsi cerita ngan korang