Langkau ke kandungan utama

Catatan

Tunjukkan catatan dari Julai, 2019

Jom Buat Duit! #Cashzine

Hai guys! Tengah tengok baki akaun bank ke? Tengah cucuk duit nak shopping ke? Kita tau zaman dah makin maju dan makin perlukan duit untuk menjalani  liku liku kehidupan. Ye dak? Macam cik rikaa ni sekarang tengah mereput kat rumah sebab cuti semester. Tak kerja ke? Tak. Lumrah manusia macam cik rikaa ni mesti lah nak membeli belah nak ada duit simpanan untuk masa depan. Maklum lah student ni perlu duit jugak nak survive, nak bayar sewa rumah nak makan nak beli buku semua.  Ditakdirkan terjumpa lah satu app ni yang boleh bantu dapat extra income. Kena pulak dengan hobi cik rikaa yang suka baca artikel baca news, fuhh terus install app tu kat henpon cik rikaa yang tak seberapa tuu. Mungkin cik rikaa yang ketinggalan zaman kot, sebab bila godek godek nak cari info pasal app ni, dah banyak orang yang join (dah kaya diorang yang join, ohooo) App ni mudah jee, install secara percuma dekat playstore dan appstore tu. Pastu register lah. Mudah sangat haa. Nak tau tak app ape? Teng