Langkau ke kandungan utama

November never say goodbyes

 Hello guys!

It was last day of November 2020, then December which is the last month for 2020! Hoping this last month will create a better memories to us. 

I had a wishlist for my new year, that is I want to have a planner because 2021 will be a new phase of my life and I want to became a systematic person :) I hope my new year will be more clear if I plan well on my planner, it is right? I think, by having a planner will make us become more energized to start our day, as will have plan what we want to achieve for each day. 

So I has surveyed a few social medias like instagram, pinterest and shopee that sell planner for 2021. Oh em jii, I has found too many planners with variety of designs that make me blank to choose which one is suit with my personality and the most important is suit with my POCKET! 

Gonna update soon on my planner that I will buy! Stay tuned guys, if uolls has any suggestion u can leave a comment too :D Have a nice day!



If I has a good handwritten I will customize my own design! There lot of design and ideas about planner or journal in pinterest and youtube! I just enjoy to watch their decorations with washi tape, sticker and other arts.

Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Menunggu sesuatu yang tak pasti.

Hai ! Saya sedang stress, kebuntuan, kecelaruan minda dan seangkatan dengan perasaan yang begitu. Bimbang takut dan resah untuk menghadapi hari esok, takut untuk menerima keputusan yang tidak menyebelahi nasib. Tak kuat untuk menghadapi kekalahan.  Macam mana lah hari esok, apa lah keputusan yang saya akan dapat? Baik atau buruk? Bahagia atau kecewa? Doakan yang baik baik untuk keputusan UPU saya besok yer. Moga moga adalah secebis rezeki untuk saya menyambung pengajian ke peringkat yang lebih tinggi. Moga moga saya dapat meneruskan cita cita dan yang penting bagi senyuman kegembiraan untuk ahli keluarga saya! Ke manakah hala tuju hidupku?

My Skincare Reviews #MyNanoWhiteFresh

Sempena hari wanita sedunia pada hari ni, Rikaa nak buat reviews sikit, takde lah reviews sangat just nak share dengan korang pasala skincare yang Rikaa guna sekarang. Rikaa mula terpikat hati dengan produk Nano White Fresh sejak awal tahun ni, salah satu faktornya kerana packaging nano ni maigadd it's so cuteeee! Masa tu rasa nak lari lari pergi watsons beli produk ni, siap follow perkembangan nano kat facebook insta bagai, punya lah excited tau! *orang lain dah lama kot guna produk ni, maybe Rikaa ketinggalan hahaa* Seperti yang diimpikan, Rikaa berjaya dapatkan produk ni di Giant, kebetulan pusing pusing bahagian toiletries ternampak si comel nano, terus grab okay! Tengok lah gambor nano Rikaa kat bawah sambil baca Rikaa punya reviews untuk setiap produknya. Let's go! Tadaa comel kan saya ^^ 1. Deep cleansing charcoal mask - RM 21.90 2. Foam cleanser - RM 15.90 3. Miracle mist 9 in 1 - RM 20.50 4. Dark spot corrector - RM 18.50 5. Mattifying